Kind - hond training

Kinderen en honden, vaak een prachtige combinatie. Maar het gaat soms ook fout. Ik wil de kinderen bewust gaan maken hoe ze met hun hond maar ook met andere honden om kunnen gaan, ze leren welke signalen honden afgeven en ze leren leuk met ze te spelen.

Deze training zal bestaan uit 4 lessen. De kinderen komen de eerste keer zonder hond voor de theorieles. In de overige lessen leren zij hoe zij hun hond verschillende commando’s kunnen aanleren, we gaan puzzelen, kleine trucjes aanleren en behendigheid oefenen

De theorieles is zonder hond, hierin wordt verteld over de lichaamstaal van honden, omgangsvormen en zoveel meer. We eindigen met een leuke quiz.

Voor wie?

Voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar.

De hond moet minimaal de basiscommando’s beheersen en in staat zijn zich redelijk te kunnen focussen te midden van andere honden en kinderen. Het kind moet de hond kunnen vasthouden en de hond moet bovendien sociaalvaardig zijn naar mens en hond.

Waar?
Ik geef deze trainingen in mijn binnenlocatie aan de Coulombstraat 2 in Heerhugowaard.

Wanneer?
verschillende data, kijk hiervoor bij de agenda

Overige info

Er zitten niet meer dan 4 kinderen in de les
Alle lessen duren ca 45 minuten
Kosten € 70,00

Interesse in alleen de theorieles, misschien op uw school of de school van uw kind? Neem contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden.Puppy puppycursus puppytraining hondentraining hond en trainen plezier met hond kindhond kind hond training