Hallo! Ik ben Patricia.

Mijn eerste hond was een Boulab (Labrador x Berner Sennen) een super lieve leergierige dame. Helaas kwam ze achteraf van een slechte fokker en weet ik inmiddels waar ik goed op moet letten. Bella heeft maar 4 jaar mogen worden. Dat moest anders, hier had ik al een hoop geleerd hoe het niet moest.

Door honden in mijn leven en omgeving heb ik al veel verschillende opvoedmethodes gezien. Sommige zijn zeker niet mijn methode. Omdat ik dit moeilijk vind om aan te zien wil ik graag helpen de mensen te sturen naar een fijne methode om samen te leren werken met hun hond.

Inmiddels jaren later heb ik mijn huidige maatje Usko, hij is een Finse Lappenhond reu van bijna 2 jaar. Een eigenzinnig ras dus dat zou een flinke uitdaging worden. Al vroeg op oriëntatie bij hondenscholen voor puppycurus en zo kwamen we bij Esther van Vuuren uit.

Dat trainen smaakte naar meer. Bij Esther geïnformeerd waar ik terecht kon voor opleidingen, en toen kreeg ik meteen een stage plek aangeboden🤗
Dus zo gezegd, zo gedaan. Aangemeld bij O&O voor module A… en ook maar meteen voor module B🙈. Dat was pittig, 2 tegelijk, maar gelukt! Module C en diploma voor Kynologisch instructeur heb ik inmiddels in de pocket en ik mag een super leuke stage lopen bij Esther. Ik moet nog een hoop leren en krijg bij Esther de vrijheid om mijn eigen tempo te bepalen, super fijn!

Wie weet tot in de les!

 

Let op! Door aanhoudende drukte, lukt het ons niet jouw e-mail dezelfde dag te beantwoorden. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Bedankt voor je begrip