Massage consult KynoFlow (prive

Een massage consult voor jouw hond helpt om toekomstige gezondheidskwesties op tijd te signaleren. Het helpt ook met bepaalde problemen die jouw hond mogelijk al heeft. Vandaar dat hondenmassage goed is voor elke hond!

Het masseren van specifieke delen van jouw hond kan goed zijn voor zeer specifieke organen, systemen en delen van het lichaam. Zo kan bijvoorbeeld het masseren van de oren van jouw hond zorgen voor meer ontspanning. Maar ook stress en algehele vermoeidheid helpen bestrijden. Masseren van het hoofd heeft ongelooflijk veel voordelen voor het zenuwstelsel en de maag. 

Heeft jouw hond last van spijsverteringsproblemen. Dan helpt een buikmassage de klachten te verminderen. Door de massage zullen de maagspieren van je hond makkelijker kunnen ontspannen. Dit zorgt op de lange termijn zelfs voor een regelmatigere stoelgang. Bovendien zal je hond minder last hebben van gas en een opgeblazen gevoel.

En zo zijn er nog heel veel meer voordelen van hondenmassage. Kijk dan even op de website van KynoFlow. Wil je weten of massage therapie iets voor jouw hond is, neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Evenementgegevens

  • Datum:

Inschrijven voor:
Massage consult KynoFlow (prive

Inschrijven niet meer mogelijk