Workshop uitvallende hond

  • vanaf 6 maanden
  • vrijdag
  • 4
  • ca 1,5 uur
  • 225,00

Valt jouw hond uit naar andere honden als hij aan de lijn loopt?

Daardoor:
Zijn jouw wandelingen niet meer zo leuk
Kost het je misschien teveel energie en kracht
Frustreert het mateloos
Etcetera

In samenwerking met Marloes van Samenhond, ga ik jou helpen om weer in contact te lopen met je hond.

Deze workshop is bedoeld voor alle honden van alle leeftijden, ras of kruising. Een unieke samenwerking waarin wij het beste in jullie naar boven gaan halen.

Tijdens deze workshop gaan we aan de gang met je hond maar ook met jou. We beginnen met een theorieles zonder hond zodat je de medecursisten kan ontmoeten. Ook geven wij jouw een uitleg over gedrag van de hond en gaan we werken aan het begrijpen waarom de hond doet wat hij doet. Hierbij leren wij jou de lichaamstaal van de hond en hoe de hond leert. Dit is de basis van het aanleren van nieuw gedrag.

Met de 3 praktijklessen gaan we intensief aan de gang om jou te leren ander gedrag te vragen. Elke hond reageert op zijn eigen manier en met zijn eigen emotie. In de lessen helpen wij jou hiermee om te gaan. Daarnaast werken wij op een positieve manier door nieuw gedrag aan te leren bij het zien van een prikkel. Zo kan je straks weer langs andere honden lopen en krijg je handvatten in situaties die stressvol zijn voor je hond.

Veiligheid staat bij ons bovenaan. De honden zullen dan ook altijd aangelijnd zijn en er is een afstand tussen de combinaties gedurende de cursus.

Er zal vooraf een vragenlijst opgestuurd worden die we graag een week voor de cursus retour zien.

Meld je nu aan voor deze cursus zodat je straks weer ontspannen kan lopen met je hond!

 

 

 

 

Beschikbaarheid & Agenda